Dagelijks archief: 7 november 2012

SINTERKLAAS houdt vertrek uit SPANJE geheim.

(advertentie)

 Als alles goed gaat komt Sinterklaas met de stoomboot uit Spanje weer aan over tien dagen op de Roerkade in Roermond. Of de goede Sint met zijn Zwarte Pieten al is vertrokken uit het geteisterde Spanje is onbekend. Volgens de meest bekende verhalen doet Sinterklaas er gemiddeld drie weken over om Nederland te bereiken. Gelukkig zijn er wel beelden van de intocht van Sinterklaas vorig jaar.

NOS Journaal: intocht Sinterklaas 2011

Vertrek Spanje onbekend.

Getagged , , , , , ,

GERALD CELENTE: totale infrastructuur VS is aan het instorten.

(advertentie)

Trendwatcher Gerald Celente over nog maar weer eens vier jaar meer president B.O.

2016: Obama’s America.

Getagged , , , , ,

NOMI PRINS: OBAMACARE zal VS ruïneren.

(advertentie)

 Het voordeel van Obama II is dat de Obama bedwelmenden niemand meer de schuld kunnen geven als de VS zich verder in het schuldenravijn stort..

Getagged , , , , ,

OHIO ONEEJO! Wereld zet zich schrap voor BARACK H. OBAMA II.

(advertentie)

 Met een genadeslag in swingstate Ohio won president Obama nogmaals de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De Republikeinen verstevigen hun meerderheid in het Huis van Afgevaardigden, terwijl de Senaat in handen blijft van de Democraten.

Uitdager Mitt Romney bleek niet in staat om the biggest spender of all time in de elf swingstates  te verslaan. Slechts North Carolina koos voor de sympathieke Republikein.

Romney lag lang voor in Virginia maar de Nobelprijswinnaar voor de Vrede en opperbevelhebber van het Amerikaanse leger Obama won toch. Heel even stond Romney voor in Florida, maar Obama heerste en met +1% is het nu wachten op de definitieve uitslag. Probleempjes in Florida. Desalniettemin..

Ohio.

Getagged , , , , , , ,