Dagelijks archief: 16 november 2012

VASTGOEDZEEPBEL: MARIKE STELLINGA is een scheeflener.

(advertentie)

tekst: Vastgoedzeepbel

Altijd mooie liberale praatjes, maar op de huizenmarkt mag geen marktwerking plaatsvinden. Daar moet vooral schulden maken gestimuleerd blijven worden. Dit om Marike en haar scheefleen-vriendjes uit de wind te houden. Hoewel er vraag is naar huizen mogen ze volgens Marike niet gebouwd worden, dat is niet goed voor de top-leners. conclusie: nepliberaal, leenkneus.

tekst: NRD

Emile Roemer (SP) doet de opmerkelijke uitspraak dat met een ander beleid de economiese krimp in Nederland te voorkomen is. De Socialistiese Partij kennende betekent dit dat Roemer nog meer schulden wil maken, nog meer uitgeven. Als fan van econoom Keynes en Paul Krugman (“QE 3 is niet voldoende, het had meer moeten zijn!”) wiens financieel-economies idee tot de ondergang van de wereld zoals we die nu kennen zal leiden, omdat het gewoonweg niet werkt (Japan) en bovenal onethies is, is Roemer uit op korte termijn bejag. Op de langere termijn zullen de financieel-economiese problemen door dit beleid alleen maar nog groter worden en wordt er geen begin gemaakt van werkelijke revolutionaire hervormingen die noodzakelijk zijn om de kern van het probleem definitief aan te pakken en op te lossen.

Vastgoedzeepbel.

Getagged , , , , , , ,

Het grote RON PAUL interview: echte oplossingen zijn zelfs niet eens bediscussieerd.

(advertentie)

Ron Paul, de man die de 45e president van Amerika had moeten worden, heeft zijn laatste speech voor het Amerikaanse Congres gehouden. C-Span spreekt een uur lang met Ron Paul over de toekomst van de VS, waar president B.O. nog eens vier jaar de status quo zal trachten te handhaven.

Ron Paul is America’s leading voice for limited, constitutional government, low taxes, free markets, sound money, and a pro-America foreign policy.

NRD 15 nov 12: Afscheidsspeech Ron Paul: monument van de vrijheid.

Laurel & Hardy Cineac 2D: Ron Paul, the greatest representative of freedom of our time.

Getagged , , , , , ,